FLYTTSTÄDNING I MALMÖ

– Boka flytt och städ för en enklare flyttupplevelse

Förstklassig flyttstäd i Malmö

Vi vet hur stressigt det kan vara att flytta och genom att anlita oss erbjuds du möjligheten till total service med en bekväm och pålitlig flyttstädning av hela bostaden i samband med din flytt. Något som annars kan vara en otroligt tidskrävande uppgift. Med Malmö Flyttfirma erbjuds du förstklassiga tjänster inom både flytt och städ. 

Vi kan stolt erbjuda samtliga av våra städtjänster i Malmö, Lund, Helsingborg och övriga städer i Skåne. Hos oss får den hjälper du behöver!

Hos oss blir jobbet gjort!

Vår personal har lång erfarenhet av städning och besitter den expertis som krävs för att varje hörn i din bostad ska bli skinande ren efter vår städning. Vårt mål är att göra en flyttstädning så enkel och smidig som möjligt för alla kunder.

Vi vet precis hur en flyttstädning ska utföras för att ingenting ska missas eller att du får en plötslig anmärkning kort innan du flyttar. Hos oss erbjuds du konkurrenskraftiga priser och vi anpassar alltid flytt och städ efter dina behov. Har du några frågor eller vill boka hjälp med flyttstädning, då är du välkommen att kontakta oss på Malmö Flyttfirma.

spara tid och låt oss göra jobbet

Det finns flera fördelar med att låta en professionell flyttfirma utföra städningen. Du lämnar en ren och nystädad lägenhet, villa eller lokal. Du sparar tid och kan ägna din tid till att komma iordning dit du flyttat.

minimera riskerna och anlita oss

Det är inte helt ovanligt att tvist uppstår mellan avflyttande- och inflyttande hyresgäst om skicket på städningen. Anlitar du en flyttfirma är det du som besiktigar städresultatet med oss och godkänner städningen. Då minimerar du riskerna.

Det ska vara enkelt med flyttstäd i Malmö.

R

Glöm ej att skriva ut vår checklista inför flytten och flyttstädningen

Flyttstädning Malmö

Fullt utrustade för flyttstädning i Malmö

För att utföra en effektiv städning inför en flytt så behöver man ha tillgång till både rätt rengöringsmedel och utrustning. Man behöver ofta en hel del olika verktyg såsom moppar, dammsugare, borstar, rengöringsmedel och andra tillbehör för att städningen ska bli ordentlig.

Väljer du att boka flyttstädning via oss kan du känna dig trygg med att vi är utrustade med alla de nödvändiga verktygen och rengöringsmedel som krävs för att utföra ett högkvalitativt resultat. Vi har tillgång till rengöringsmedel och utrustning som är mer effektiva än de produkter som finns i de flesta hem. Vår personal har även lång erfarenhet av flyttstädning och vet vilka medel och verktyg som krävs för att rengöra även de mest tuffa ytorna.

Miljömedveten flytt & städ

Utöver att ha rätt material och utrustning är det också viktigt för oss att tänka på miljön när det gäller både flytt och städ. Vi använder oss uteslutande av miljövänliga produkter för att minimera vår påverkan på natur och miljö. Väljer du att anlita oss kan du vara säker att du kommer få en flyttstädning som inte bara är effektiv utan även miljövänlig.

Flyttstädning Malmö

Ring oss

Ring oss på 040-404044.
Våra öppettider är:
Måndag – Fredag 08.00 – 17.00
Lördag – Söndag Stängt

h

Få prisoffert

Är du osäker på vad det kan kosta? Fyll i en offertförfrågan, vi svarar oftast samma dag. 040 Malmö Flyttfirma är flyttfirman som kan flytt!

Vill du bli kontaktad?

Vill du bli kontaktad? Eller undrar du över något? Lämna dina uppgifter till oss så kontaktar vi dig snarast.

Flytt & städ

Vad kostar flyttstädning?

Kostnaden för flyttstädning varierar beroende flera olika faktorer. Några av dem främsta prisfaktorerna är storlek på bostad, hur omfattande städningen ska vara och eventuella särskilda önskemål som kräver extra tid eller verktyg.

Innan du väljer att anlita oss för din flyttstädning rekommenderar vi att ta kontakt med oss för en kostnadsfri offert. Detta för att säkerställa en korrekt prisuppgift på flyttstädningen, vilket hjälper dig fatta ett välgrundat beslut innan du väljer att boka vår städtjänst.

Efter att städningen är genomförd är det du som bedömer och godkänner slutresultatet. Detta för att undvika eventuella tvister eller problem senare.

Klicka vidare här för en kostnadsfri offert på flytt & städ!

Rutavdrag vid flyttstädning

Vi får ofta frågan om det är möjligt att använda rutavdraget i samband med flyttstädning. Ja, du kan utnyttja rutavdraget vid flyttstädning.

Genom att utnyttja rutavdraget på flyttstäd kan du spara viktiga pengar på totala kostnaden för flytten. Flyttstädning är en av många kostnader i samband med en flytt och rutavdraget hjälper till att minska denna kostnad. Med andra ord sparar du pengar på städningen utan att behöva offra kvalitén i jobbet.

Vem får utnyttja rutavdraget?

Rutavdraget får användas av privatpersoner som är bosatta i Sverige och betalar skatt här. Rutavdraget är en skattereduktion som kan användas för olika typer av tjänster som utförs i hemmet. Viktigt att tänka på innan man anlitar ett företag för olika typer av service är att dem behöver en F-skattesedel och betalar skatt i Sverige.

Rut står för rengöring, underhåll och tvätt, dessutom gäller rutavdraget endast för tjänster som utförs i hemmet och inte utanför. Det är en utmärkt hjälp för många personer och kan utnyttjas av oavsett om du äger eller hyr din bostad.

Vilka arbeten har rätt till rutavdrag? Läs mer på skatteverkets hemsida.

Hur högt är rutavdraget?

Rutavdraget innebär att man kan få en skattereduktion på arbetskostnaden, vilket minskar den totala kostnaden. Rutavdraget ligger på 50 000kr per år och ger dig rätt på upp till 50% avdrag av arbetskostnaden.

Denna summa inkluderar alla tjänster som ingår i rutavdraget under året. Om du har utnyttjat rutavdrag vid ett tidigare tillfälle samma år, kommer detta påverka hur mycket avdrag du kan göra för andra tjänster.

Läs mer om rutavdrag och flytt.

 

Anlita en pålitlig flyttfirma för hjälp med flyttstädning i Malmö

Börjar flytten närma sig och det är dags att börja planera? Då är du välkommen att kontakta oss för hjälp med städningen.

Ring oss på 040 – 40 40 44