FLYTTFIRMA I LUND

Bor du i Lund och har behov av flytthjälp?

Då är vi rätt flyttfirma för dig! Att flytta kan ofta ses som ett påfrestande moment som innebär stress för dig som ska byta bostad. Genom att anlita vår flyttfirma i Lund när du planerar en flytt, kan du minska stressen och arbetsbelastningen som kan uppstå.

Med hjälp av en pålitlig flyttfirma som vår, kan detta moment istället förvandlas till en positiv upplevelse för dig som flyttar! Kontakta oss så kan vi bättre planera inför din kommande flytt.

En flyttfirma med stor erfarenhet

Vi är en flyttfirma i Lund med stor erfarenhet och bred kompetens inom flytt och flyttstädning. Att arbeta med kundens trygghet i fokus är något som faller naturligt för oss och något vi ständigt ser till att fortsätta med.

Flyttfirma i Lund som hjälper dig hela vägen

Som en professionell flyttfirma har vi som mål att se till att du får en säker flytt med hög effektivitet och smidighet. Vi förstår vikten av en stressfri flytt, därför erbjuder vi en rad olika tjänster inom flytt för att passa just dina behov och önskemål.

Vi ser fram emot att hjälpa dig med din flytt och göra den så smidig och rolig som möjligt. Vi värderar alltid kundens trygghet samt att ha en god dialog under hela processen. Kundnöjdhet är något som vårt arbete genererar och vi arbetar alltid med kunden i fokus.

spara tid och låt oss göra jobbet

Det finns flera fördelar med att låta en professionell flyttfirma utföra städningen. Du lämnar en ren och nystädad lägenhet, villa eller lokal. Du sparar tid och kan ägna din tid till att komma iordning dit du flyttat.

minimera riskerna och anlita oss

Det är inte helt ovanligt att tvist uppstår mellan avflyttande- och inflyttande hyresgäst om skicket på städningen. Anlitar du en flyttfirma är det du som besiktigar städresultatet med oss och godkänner städningen. Då minimerar du riskerna.

Det ska vara enkelt med flyttstäd i Lund.

R

Glöm ej att skriva ut vår checklista inför flytten och flyttstädningen

Flyttfirma med breda tjänster

Mångsidig flytthjälp i Lund

Vi har erfarenhet av att hantera alla typer av flyttar. Oavsett om det är en mindre lägenhet i Lund eller en större företagsflytt, är detta inga problem för oss.

Vårt mål är att göra flytten så smidig som möjligt, både för dig som privatperson och företag som vill flytta ut till nya lokaler.

Så oavsett om du behöver flytta som privatperson eller om ditt företag behöver en pålitlig flyttfirma, är vi alltid mer än redo att hjälpa till. Du kan skicka en kostnadsfri offertförfrågan så kan vi enklare hjälpa vi dig inför din kommande flytt!

Rätt utrustning inom flytt

Vi har modern utrustning och utbildad personal som säkerställer att allt går som det ska och att din flytt utförs på ett professionellt sätt. Vi tar också hänsyn till eventuella särskilda önskemål eller krav som du kan ha under flytten.

Om du planerar en flytt i Lund, Malmö eller Helsingborg tveka inte att kontakta oss för professionell och pålitlig hjälp till rimliga priser!

Tjänster inom vår flyttfirma

Vår flyttfirma i Lund hjälper till med allt från packning, uppackning och nedmontering av möbler, till säker transport till din nya bostad. Vi utför många olika tjänster så som bohagsflytt, företagsflytt, magasinering och bemanning.

Vi har även kompetens inom flyttstädning, vilket innebär att du kan lämna din gamla bostad i perfekt skick när du flyttar ut till din nya. Utöver dessa utför vi även övriga tjänster som dödsbo, tyngre lyft och transporter, som inkluderar även pianoflytt.

Flyttfirma med breda tjänster
Flytt & städ

Företagsflytt i Lund

Som en erfaren flyttfirma i Lund utför vi flytthjälp åt både företag och privatpersoner. Oavsett om du behöver flytta från din privata bostad eller om ditt företag behöver flytta till nya lokaler, så kan vi hjälpa till.

Att anlita en flyttfirma när du flyttar kan vara en klok investering för att säkerställa en smidig och problemfri flytt. Du kan lita på att vi tar hand om dina ägodelar på ett professionellt sätt, samt att vi använder rätt utrustning som gör att skador under transporten kommer att undvikas.

En smidigare företagsflytt med vår flytthjälp

När det gäller att flytta ett företag är det viktigt att tänka på många faktorer. Man bör ha en plan för att minimera störningar för verksamheten och för att säkerställa att allt flyttas på ett organiserat sätt. Vår professionella flyttfirma i Lund kan hjälpa företag med att genomföra en flytt som tar hänsyn till alla faktorer som kan påverka företagets verksamhet.

Som erfaret flyttföretag har vi dedikerad personal på vår flyttfirma i Lund som är utbildad och erfaren inom alla företagsflytt. Våra tjänster inkluderar allt från packning och transport till av- och återmontering av möbler och annan utrustning.

Vi underlättar för ert företag

Vi förstår vikten av att minimera störningar i verksamheten under en flytt och därför arbetar vi tillsammans med våra kunder för att skapa en plan som är anpassad till deras specifika behov och tidsramar. Vi arbetar ständigt utifrån en smidig och effektiv flyttprocess som underlättar för kunden.

Vi strävar alltid efter att leverera högkvalitativa och pålitliga tjänster till våra kunder, oavsett om det gäller en flytt av en mindre verksamhet eller en större företagsflytt. Vi är stolta över vårt goda rykte som en pålitlig och professionell flyttfirma och är mer än redo att hjälpa dig med din nästa flytt!

Ring oss

Ring oss på 040-404044.
Våra öppettider är:
Måndag – Fredag 08.00 – 17.00
Lördag – Söndag Stängt

h

Få prisoffert

Är du osäker på vad det kan kosta? Fyll i en offertförfrågan, vi svarar oftast samma dag. Vi är flyttfirman som kan flytt!

Vill du bli kontaktad?

Vill du bli kontaktad? Eller undrar du över något? Lämna dina uppgifter till oss så kontaktar vi dig snarast.

Flyttstädning, magasinering och flytthjälp i Lund

Magasinering i Lund

Vi är en professionell flyttfirma i Lund som erbjuder magasinering för dina ägodelar. Magasinering är en optimal lösning när du behöver förvara dina saker under en kortare eller längre tid och när du inte har tillräckligt med utrymme hemma eller på företaget.

Med magasinering som en tjänst innebär att vi tar hand om dina ägodelar och lagrar dem i säkert och tryggt förvar. Våra lokaler är uppvärmda samt larmade och har hög säkerhet när det gäller inbrott.

Säker magasinering för din förvaring

Tillit är en viktigt aspekt för vår flyttfirma, vi arbetar ständigt för att se till att våra kunder känner trygghet. Vi ser alltid till att dina saker förvaras i säkerhet, så du kan känna dig trygg på att din förvaring är i goda händer!

Flyttstädning, magasinering och flytthjälp i Lund

Flyttstädning Lund

En flyttfirma som utför flyttstäd kan vara till stor hjälp för personer som ska flytta från en bostad eller företag som vill byta lokaler. Flyttstädning är en viktig del av flytten och kan vara en stressig uppgift för många, speciellt när man har mycket att göra inför själva flytten.

Genom att anlita någon som utför flyttstäd kan man vara säker på att allt städande görs på ett professionellt och effektivt sätt. Flyttfirma som utför flyttstädning på ett noggrant och utförligt sätt, är en hjälpande hand för dig under hela flyttprocessen!

Anlita professionell hjälp vid flyttstädning

Vi erbjuder professionell flyttstädning som en del av av våra tjänster. Detta innebär att vi tar hand om all rengöring som behövs för att lämna din gamla bostad i ett rent och prydligt skick. Vi ser till att du lämnar din gamla bostad skinande rent.

Spara tid och energi med flyttstäd

Vår flyttfirma i Lund som utför flyttstäd hjälper till att göra flytten mindre stressig och mer organiserad. Genom att anlita en professionell firma för flyttstäd kan man vara säker på att allt städande och rengörande utförs på ett professionellt och effektivt sätt. Detta kan i sin tur spara tid och energi i den redan hektiska flyttprocessen som uppstår när man flyttar.

Prioritera din nya bostad – låt oss sköta flyttstädningen istället

När man flyttar till ny bostad vill man i de flesta fallen alltid genast börja med roliga saker som att välja ny inredning, nya färger att måla rummen i eller försöka komma till ro i sin nya bostad. Att behöva handskas med sin gamla bostad och städa rent den är oftast det som känns mest tröttsamt med en flytt. Anlita oss så sköter vi detta så du kan fokusera på din nya bostad istället!

Vi utför pianoflytt i Lund

Vi kan hjälpa dig med tunga transporter som pianoflytt där vi använder oss av rätt teknik och utrustning för att säkert hantera dessa sköra instrument. Under själva transporten måste pianot eller flygeln hanteras med försiktighet för att undvika skador på instrumentet och omgivande väggar och golv.

Som flyttfirma värderar vi samspel och god kommunikation med våra kunder för att garantera en flytthjälp med goda resultat.

Anlita oss för pålitlig flytthjälp i Lund

Börjar flytten närma sig och det är dags att börja planera? Då är du välkommen att kontakta oss för hjälp.

Ring oss på 040 – 40 40 44