BEMANNING MALMÖ

Vi jobbar med personaluthyrning i Malmö

Vi är en flyttfirma som inte bara erbjuder vanliga flyttjänster, utan också hjälp med bemanning och uthyrning av personal under både kortare och längre perioder.

Vi förstår att hitta rätt personal för en tillfällig period kan vara svårt. Vi erbjuder därför ett brett utbud av kvalificerad personal som är tillgängliga för att hjälpa till där det behövs.

Bemanning för dina behov

Vi förstår att behov kan variera från företag till företag. Vi anpassar personalen efter dina behov och säkerställer att du får den bästa möjliga servicen. Vi är stolta över att kunna erbjuda en kvalitativ bemanningstjänst som hjälper företag att tillfälligt få in arbetskraften de behöver.

Behöver du hjälp med bemanning i Malmö, Lund eller Helsingborg. Kontakta oss på 040 – 40 40 44.

Anpassa personalstyrkan

När du har toppar i din verksamhet, säsongsvariationer eller behöver hantera föräldraledigheter, semestrar eller stora ordrar som trillar in (eller faller bort) kan du snabbt anpassa personalstyrkan genom inhyrning. Står du inför en uppgift där du tillfälligt behöver kompetensförstärka en avdelning finns vi tillhands. Vi satsar på kvalité hellre än kvantitet och lyssnar gärna till vad du som kund söker hos en medarbetare

Vår personal

Personalen Du hyr av oss är kvalificerade yrkesmän, som gör jobbet med jämn och hög kvalitet. De är mångsidiga och har ett brett kunskapsområde. Det ger flexibilitet för Dig som kund.

Vi hyr ut:

R

Expressarbetare

R

Packmästare

R

Scenarbetare

R

Lagermän

R

Expressarbetare

R

Vaktmästare

R

Chaufförer

R

Byggnadsarbetare

R

Lokalvårdare

R

Vindsröjning & Möbelmontering

Ring oss

Ring oss på 040-404044.
Våra öppettider är:
Måndag – Fredag 08.00 – 17.00
Lördag – Söndag Stängt

Vill du bli kontaktad?

Vill du bli kontaktad? Eller undrar du över något? Lämna dina uppgifter till oss så kontaktar vi dig snarast.

Kontakta oss för mer information på 040-404044 eller info@malmoflytt.se.