SÄKER MAGASINERING I MALMÖ

Trygg förvaring i Malmö för dina ägodelar

Magasinering är en tjänst hos Malmö Flyttfirma för både privatpersoner och företag. Det finns många personer som har behov av att magasinera sina ägodelar, vare sig det handlar om en kortare period i samband med en flytt eller på obestämd tid för att man helt enkelt inte har plats i sitt eget förråd där hemma.

Vi erbjuder trygg förvaring av allt från möbler och övrigt bohag, till gamla dokument, säsongsprodukter eller andra tillhörigheter som inte kan förvaras hemma eller på företagets kontor.

Vi flyttar dina ägodelar till vårt magasin i Malmö

När du magasinerar bohag och övriga ägodelar hos oss behöver du inte oroa dig för hur du ska transportera sakerna till vårt magasin. Vi erbjuder frakt av dina ägodelar och ser till att dessa fraktas på ett tryggt och säkert sätt. Med stor erfarenhet av flytt och transport ser vi till att hantera dina föremål med omsorg och säkerhet.

hos oss förvaras dina ägodelar säkert

Vi magasinerar små och stora bohag, företagsinventarier och säsongsmaterial av alla slag.
– Hos oss kan du självklart förvara i mindre omfattning.

– Du hyr plats för några veckor eller flera år. Dina ägodelar är under säkert förvar i speciellt konstruerade trälådor. Magasinet är larmat och endast personal har tillträde. Möblerna filtas och stuvas i sin egen låda.

Våra lokaler håller hög säkerhet

– 040 Malmö Flyttfirmas lokaler håller hög säkerhet när det gäller inbrott och fukt. Magasinet är larmat och godkänt av försäkringsbolagen.

Vi kan helt enkelt det här med magasinering i Malmö!

Hos oss ingår alltid:

R

Ingen startavgift

R

Ingen bindningstid

R

Ingen uppsägningstid

R

Inga dolda avgifter

R

Säker förvaring

Magasinering Malmö

Magasinera möbler mellan flytt

Flyttar du till en ny bostad eller ska ditt företag flytta till nya lokaler? Då är det vanligt att man behöver någonstans där man tryggt kan förvara möbler eller andra värdefulla saker under en kortare period, eller i vissa fall en längre period om man har begränsat med utrymme i den nya bostaden eller lokalen.

Det finns många anledningar till magasinering

Anledningarna till att använda sig av magasinering är många. För många handlar det om ett behov att tillfälligt förvara sina ägodelar under en flytt eller längre utlandsvistelse. För andra handlar det om längre förvaring där man behöver mer utrymme hemma eller på kontoret, eller att man helt enkelt inte vill göra sig av med möbler och andra ägodelar som det inte finns plats för just nu.

Magasinering säkerställer att dina möbler och övrigt bohag inte skadas under flytten. Vi på Malmö Flyttfirma hanterar dina ägodelar på ett säkert sätt och håller de skyddade från damm och fukt under tiden som de lagras.

Dags för renovering? Vi erbjuder trygg förvaring under tiden

Planerar du en renovering av ditt hem eller kontor? Då kan det vara bekvämt om du magasinerar din saker under tiden. Magasinering ger dig utrymme för att utföra renoveringsarbetet utan hinder, och du behöver inte oroa dig för att dina ägodelar ska skadas.

Malmö Flyttfirma hjälper till att göra det enkelt för dig. Du behöver bara boka en plats för dina saker i vårt magasin, sedan gör vi resten av arbetet. Vi hämtar dina saker och fraktar dem sedan för säker förvaring i vårt magasin. Du får förvara dina saker hos oss så länge som det finns behov för och kan lägga fullt fokus på renoveringen.

Magasinering Malmö

Ring oss

Ring oss på 040-404044.
Våra öppettider är:
Måndag – Fredag 08.00 – 17.00
Lördag – Söndag Stängt

h

Få prisoffert

Är du osäker på vad det kan kosta? Fyll i en offertförfrågan, vi svarar oftast samma dag. 040 Malmö Flyttfirma är flyttfirman som kan flytt!

Vill du bli kontaktad?

Vill du bli kontaktad? Eller undrar du över något? Lämna dina uppgifter till oss så kontaktar vi dig snarast.

Trygg förvaring i malmö

Modern och trygg magasinering i Malmö

Vi på Malmö Flyttfirma erbjuder ett modernt och säkert magasin. Det är viktigt för oss att våra kunders ägodelar förvaras säkert. Dina föremål är självklart skyddade av larm och kamerabevakning som sköts via säkerhetsfirmor. Dessutom är alla våra lokaler uppvärmda för att garantera att de förvaras i en lämplig miljö. När du bokar magasinering i Malmö hos oss, då ska du känna att dina ägodelar är i goda händer.

Försäkring vid olycka

Vi erbjuder självklart en försäkring om det mot förmodan skulle inträffa en olycka vid transportering eller förvaring. Vi eftersträvar alltid att ge en känsla av trygghet till våra kunder. Då inkluderar det att man inte ska behöva oroa sig för vad som händer om det skulle ske en olycka.

Pris från 805kr/mån box

Box storlek – 2,05 x 2,10 x 2,25. = 10 m3

Vi hjälper gärna till med transporten samt flytten.

 

Säker magasinering

Våra boxar samt lokaler håller alltid hög klass för att minimera risken för skador.

Bevakat

Ditt bohag är alltid bevakat av anslutna säkerhetsfirmor. Din trygghet går först!

Enkelt

Vi gör det så enkelt för dig med alla våra paket och extra tjänster att magasinera i Malmö

Anlita en pålitlig flyttfirma för hjälp med magasinering i Malmö

Börjar flytten närma sig och det är dags att börja planera? Då är du välkommen att kontakta oss för hjälp med förvaringen.

Ring oss på 040 – 40 40 44