BOHAGSFLYTT MALMÖ

Vi tar hand om din bohagsflytt

Vårt team är erfaret och har gedigen kunskap kring allt om flytt. Det innebär att i erbjuder att hjälpa dig planera och genomföra din flytt på ett smidigt och effektivt sätt. Oavsett storlek på din flytt, så kan du vara säker på att vi kommer genomföra den säkert och enligt plan.

Vi erbjuder dig hjälp från början till slut för att på ett säkert och effektivt sätt flytta ditt bohag. Du ska känna dig säker att allt kommer fram i samma skick som det lämnade ditt hem eller kontor.

Flexibel bohagsflytt i Malmö

Behöver du hjälp med att montera eller demontera dina bohag i samband med flytten, så kan vi ordna detta åt dig. Oavsett vad för behov du har så eftersträvar vi att ge dig en trygg och smidig bohagsflytt. Vi förstår att dina bohag är värdefulla för dig, och vi kommer därför behandla varje föremål med den största omsorg och respekt.

Magasinering av bohag

Oavsett om anledningen är en flytt, renovering eller helt enkelt att du behöver mer utrymme, erbjuder vi enkel och prisvärd magasinering i Malmö av dina bohag. Våra lokaler är larmade och utrustade med kamerabevakning. Dessutom är det alltid uppvärmt under kallare perioder för att säkerställa att dina föremål förvaras på ett tryggt och säkert sätt.

Behöver du hjälp med bohagsflytt i Malmö, Lund eller Helsingborg. Fyll i en offertförfrågan eller kontakta oss på 040 – 40 40 44.

Vi har lång erfarenhet av flytt

– Det kvittar om du har en lägenhet på 15 kvm eller eller ett stort hus på 400 kvm, 040 Malmö Flyttfirma hjälper dig med flyttningen. Att flytta uppfattar många som krångligt, men med en seriös flyttfirma blir det mycket enklare! Vi på 040 Malmö Flyttfirma har mycket lång erfarenhet av flytt och utför mängder med bohagstransporter varje år. Malmö Flyttfirma strävar efter att göra flytten till en så smidig upplevelse som möjligt för våra kunder.

R

De allmänna bestämmelserna för bohagsflytt kan du läsa här:

Vi tar hand om allt

– En flytt kan läggas upp på många olika sätt. För bästa flytthjälp för just ditt hem tar vi hand om allt som du själv vill slippa packning, uppackning, demontering, röjning, tranport och städning. Allt utfört med största noggrannhet och omtanke.
-Oavsett om du ska flytta från Malmö, Lund, Helsingborg osv till Göteborg, Köpenhamn, Stockholm mm så kan du anlita oss.

R

Glöm ej att skriva ut vår checklista inför flytten och flyttstädningen

Ring oss

Ring oss på 040-404044.
Våra öppettider är:
Måndag – Fredag 08.00 – 17.00
Lördag – Söndag Stängt

h

Få prisoffert

Är du osäker på vad det kan kosta? Fyll i en offertförfrågan, vi svarar oftast samma dag. 040 Malmö Flyttfirma är flyttfirman som kan flytt!

Vill du bli kontaktad?

Vill du bli kontaktad? Eller undrar du över något? Lämna dina uppgifter till oss så kontaktar vi dig snarast.