FÖRETAGSFLYTT MALMÖ

Dags för företagsflytt?

Att flytta som företag kan vara en komplicerad och stressig process. Många detaljer måste tas hänsyn till för att flytten ska bli så smidig och effektiv som möjligt. Vårt team besitter lång erfarenhet inom flyttbranschen och du kan lita på att din företagsflytt kommer ske så smidigt som möjligt. 

Oavsett om ni behöver full service med magasinering och flyttstädning, eller bara flytta era föremål från den gamla lokalen till den nya så finns vi här för att hjälpa er. Vi ser till att era saker skyddas på bästa sätt under hela flytten.  

Smidig och effektiv företagsflytt

Vi är väl medvetna om att flytt kan ha inverkan på din affärsverksamhet, och något som få företag vill pausa under en flytt. Vi arbetar tillsammans med er för att utarbeta en tidsplan som passar era behov och minimerar påverkan på er verksamhet och eventuell nedstängningstid. 

Vi är hjälp många med företagsflytt genom åren. Vi ser fram emot att få hjälpa er flytta till nya lokaler och göra flytten till så sömlös som möjligt. 

Behöver du hjälp med företagsflytt i Malmö, Lund eller Helsingborg. Fyll i en offertförfrågan eller kontakta oss på 040 – 40 40 44.

Vi tar hand om er företagsflytt

– Av erfarenhet vet vi att kraven vid en företagsflytt skiljer sig från flytt av ett privat hem. Ofta är tidsschemat pressat och små misstag kan bli väldigt kostsamma.
– När ert företag flyttar eller byter lokal är det avgörande att ni störs så lite som möjligt i ert dagliga arbete.

R

De allmänna bestämmelserna för kontorsflytt kan du läsa här:

Vi har lång erfarenhet av företagsflytt

040 Malmö Flyttfirma har lång erfarenhet av stora som små företagsflyttar och vi vet hur flödet går med packning, demontering, flytt och uppackning. Många gånger kan det vara en god idé att flytta kontoret över en helg. Då kan alla gå hem på fredagen och på måndag morgon gå till den nya adressen och börja arbeta.
-Oavsett om ni ska flytta från Malmö, Lund, Helsingborg osv till Göteborg, Köpenhamn, Stockholm mm så kan ni anlita oss.

R

Glöm ej att skriva ut vår checklista inför flytten och flyttstädningen

Ring oss

Ring oss på 040-404044.
Våra öppettider är:
Måndag – Fredag 08.00 – 17.00
Lördag – Söndag Stängt

h

Få prisoffert

Är du osäker på vad det kan kosta? Fyll i en offertförfrågan, vi svarar oftast samma dag. 040 Malmö Flyttfirma är flyttfirman som kan flytt!

Vill du bli kontaktad?

Vill du bli kontaktad? Eller undrar du över något? Lämna dina uppgifter till oss så kontaktar vi dig snarast.