DÖDSBO, TUNGA LYFT, PIANO FLYTT mm

Dödsbo hantering & Tunga lyft är en vardag för oss. Ta kontakt med oss för att få en proffsig hjälp.

Dödsbo

Vid händelse av dödsfall är det alltid väldigt jobbigt att ta hand om alla prylar i ert dödsbo på toppen av allt jobb med begravning och annat.

Vi hjälper er att sortera och packa. Det kan vara skönt att hyra förråd och ta hand om sakerna allt eftersom. Vi kan även hjälpa er med packmaterial: flyttkartonger, bubbelplats, makulaturpapper och annat ni kan behöva för packning av dödsboet. Vi kan även köra ut flyttkartonger till er. Eller så kommer vi och packar allt åt er!

Läs mer om dödsbo!

Tunga Lyft

När det rör tyngre lyft har vi också erfarenhet av att flytta kassaskåp. I likhet med en pianoflytt är även detta en komplicerad process med tanke på föremålets tyngd. Vi har personal som är specialiserade på tunga lyft som gör en sådan manöver snabbt och utan problem.

Piano flytt

Att göra tunga lyft som ingår i pianotransporter är något vi gör varje dag. Vi har erfarenheten och verktygen att få ditt piano utburet och flyttat till nästa destination utan skador och andra tråkigheter. Vi erbjuder fast- och timpris. Du får helt enkelt välja. Ring oss för att höra mer om pris och datum.

Ring oss

Ring oss på 040-404044.
Våra öppettider är:
Måndag – Fredag 08.00 – 17.00
Lördag – Söndag Stängt

h

Få prisoffert

Är du osäker på vad det kan kosta? Fyll i en offertförfrågan, vi svarar oftast samma dag. 040 Malmö Flyttfirma är flyttfirman som kan flytt!

Vill du bli kontaktad?

Vill du bli kontaktad? Eller undrar du över något? Lämna dina uppgifter till oss så kontaktar vi dig snarast.