DÖDSBO MALMÖ

Hjälp med dödsbo och dödsbostädning

Det är många gånger en svår tid, samtidigt som många praktiska detaljer
måste tas om hand. Kontaktas oss så hjälper vi dig. Vi är här för att hjälpa till och underlätta denna process. Vår personal hanterar dödsbo på ett effektivt och omsorgsfullt sätt. 

Vi erbjuder en mängd olika tjänster som anpassas efter dina behov och krav. Vårt team hanterar allt från dödsbostädning, och nedmontering av möbler, till transport och packning. Vi arbetar tillsammans med er för att se till att dödsboet hanteras på det sätt som passar er bäst. 

Kontakta oss idag för mer information kring hur vi kan hjälpa er att hantera dödsbo och dödsbostädning på bästa sätt. 

Behöver du hjälp med dödsbo i Malmö, Lund eller Helsingborg. Kontakta oss på 040 – 40 40 44.

Vi är företaget med lång erfarenhet

Vi på Flytt 4 You har lika lång erfarenhet av både flyttar så som vi har av dödsbon. Därför vill vi att ni kontaktar oss. Våra besiktningar är kostnadsfria och vi anpassar våra offerter efter ert dödsbo.

Vi erbjuder allt ifrån helhetslösningar till tömning eller bortforsling av bohag, samt särskilda föremål. Föremål som vi inte kommer till att ha nytta av men som fortfarande nyttjar sin funktion kommer vi till att skänka eller sälja.

Andre Korba

070 422 92 38

Vad erbjuder vi?

R

Tömning, röjning och flyttstäd av ert dödsbo

R

Kostnadsfria besiktningar

R

Köp av hela dödsbon eller enstaka föremål

Varför anlita just oss?

Vi är ett företag med bra recensioner och seriös personal som behandlar den bortgångnas möblemang och saker med försiktighet. Att tömma och flytta dödsbon kan oftast kosta en privatperson väldigt mycket pengar då man inte kan använda RUT avdrag. Vår tjänst kan underlätta för er på grund av att vi kan erbjuda vår tjänst för en mindre summa eftersom vår återvinningsmetod tillåter oss.